preloader

"Good Food Solutions" este marca deținută de "Creavita Food Company" - grup cu activitate în industriile Horeca, Cofetărie&Panificație, Carne și Retail.

Member of group: www.creavitafood.com

+373 69638315

Feredeului 12, Chisinau, Moldova.

bg-shape onion garlic roll roll tomato tomato

Suport tehnologic garantat pe tot parcursul colaborării

Livrare rapidă în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei

Gama de produse Premium și exclusive

Produse Ciocolata veritabila & surogat

Ciocolata cu lapte 33,6% ca...

Ciocolata cu lapte 33,6% cacao 823 2,5kg Callebaut

Ciocolata cu lapte 33,6% cacao 823 2,5kg Callebaut
  • Prezentare generală
  • Descriere
  • Cod produs 506020100
  • Brand
    Barry Callebaut
Rețeta de ciocolată din lapte numărul 823 reprezintă ciocolata cu lapte iconică a brandului Callebaut. Se distinge prin culoarea sa profundă și caldă, aromele proaspete de cacao prăjită și notele seducătoare de caramel. Modelul 823 este recunoscut și apreciat pe scară largă datorită gustului său generos și reputației excelente în industrie. Poate fi asociat cu o gamă largă de arome intense de fructe, condimente, produse lactate sau lichioruri. Baza ciocolatei este semnatura amestecului de cacao Wieze: un amestec bine păstrat și secret, alcătuit în special din boabele de cacao de cea mai bună calitate din Africa de Vest. Modelul 823 are o fluiditate standard (3 picături), ceea ce o face perfectă pentru turnare, aromatizarea mousse-urilor, ganachelor, cremelor, sosurilor etc. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulsificatori: lecitină de soia (E322), aromă naturală de vanilie. Conținutul de substanță uscată de cacao este de 33,6 %. Compoziție: zahăr 42.0%; unt de cacao 24.0%; lapte praf integral 22.5%; masă de cacao 11.5%; emulsificator: lecitină de soia. Valori nutriționale medii per 100 g / produs: Energie 563 kcal / 2357 kJ, Grăsimi: 36,2 g (din care acizi grași saturati: 21,8 g), Carbohidrați: 50,9 g (din care zaharuri: 49,9 g), Proteine: 7 g, Fibre: 2,0 g, Sare: 0,21 g.