preloader

"Good Food Solutions" este marca deținută de "Creavita Food Company" - grup cu activitate în industriile Horeca, Cofetărie&Panificație, Carne și Retail.

Member of group: www.creavitafood.com

+373 69638315

Feredeului 12, Chisinau, Moldova.

bg-shape onion garlic roll roll tomato tomato

Suport tehnologic garantat pe tot parcursul colaborării

Livrare rapidă în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei

Gama de produse Premium și exclusive

Produse Ciocolata veritabila & surogat

Unt de cacao CACAO MYCRIO 0...

Unt de cacao CACAO MYCRIO 0,6kg Callebaut

Unt de cacao CACAO MYCRIO 0,6kg Callebaut
  • Prezentare generală
  • Descriere
  • Cod produs 506010006
  • Brand
    Barry Callebaut
  • Acest produs este: potrivit pentru vegetarieni, vegani.
Unt de cacao 100% pur sub formă de micro-pulbere. Mycryo conține un ingredient 100% natural: unt de cacao pur sub formă de pulbere. Prezintă o adevărată revoluție pentru temperare. Adăugând doar aproximativ 2% Mycryo la semințele de ciocolată topite, cristalele stabile necesare pentru a crea convenabil ciocolată perfect precristalizată. În plus, adăugarea de unt de cacao îi va oferi ciocolatei mai mult luciu și o crăpătură mai dură. Mycryo este, de asemenea, o minunată grăsime vegetală pentru prăjire și grătar. Rezistă mai bine la temperaturile de prăjire decât untul sau uleiurile și nu arde. Avantaje: • Grasime vegetală - 100% naturală! • Rezistență la temperaturi ridicate (de până la 200 ° C). • Rezultate mai bune și mai sănătoase ale produselor prăjite comparativ cu alte grăsimi pentru prăjit, cum ar fi uleiul de măsline, untul etc. • Poate fi aplicat într-o mare varietate de tehnici de prăjit: soteuri, prăjire, teflon, wok, grătar pe plită, grătar pe foc. • Mycryo este obținută prin criogenizarea untului de cacao (congelare la temperaturi foarte scăzute), un proces în întregime natural. Cum se utilizează: Imprăștiați un strat de unt de cacao Mycryo (amestecat cu condimente și mirodenii dacă doriți) pe suprafața de lucru. Presărați un strat de Mycryo pe ingredientele crude, cum ar fi carne, pește, legume etc. Puteți păstra ingredientele în frigider până când aveți nevoie de ele. Prăjiți într-o tigaie încinsă și uscată (nu este necesar să adăugați alte grăsimi).