Suport tehnologic garantat pe tot parcursul colaborării
Livrare rapidă în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei
Gama de produse Premium și exclusive
Sirop de glucoza INVERTED SUGAR SYROP 70 5kg 7097005 LAP
- Prezentare generală
- Descriere
- Ambalaj: 5kg
Zahărul invertit Laped este un zahăr higroscopic cu caracteristici similare cu mierea.
Capacitatea sa de a reține apă și puterea sa anti-cristalizare pot încetini procesul de îmbătrânire a alimentelor și pot menține moale produsul pentru mai mult timp.
Zahărul invertit îmbunătățește procesul de fermentare și poate fi utilizat în toate rețetele de cofetărie, înlocuind între 5 și 20% din conținutul de sucroză al rețetei. Zahărul invertit are un PAC (Putere Anti Congelante, putere antiînghețare) de aproape de două ori mai mare decât cel al sucrozei, ceea ce-l face particular de util în produsele congelate, cum ar fi înghețata din lapte, mousses și ganache. Utilizarea zahărului invertit Laped în rețete permite o coacere omogenă cu o distribuție regulată a culorilor zahărului și fără pete.