Suport tehnologic garantat pe tot parcursul colaborării
Livrare rapidă în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei
Gama de produse Premium și exclusive
Premix Macarons PAKM
- Prezentare generală
- Descriere
- Este foarte ușor de utilizat, fără condiții speciale de lucru, se adaugă doar apă
- Ușurează procesul de fabricație
- Structură aerată și exterior crocant
- Rețetă recomandată: 1kg Mix macaron 21%, 0.2L apă caldă (45°C).
Mod de preparare: În vasul mixerului se adaugă MIX MACARON 21% și apa aferentă rețetei. Se mixează cu telul timp de 4-5 minute, la viteza mare și se poșează în forme rotunde pe placă. După poșare se lasă la uscat pe masă timp de 20 minute. Coacerea se efectuează la 150°C, timp de 15 – 18 minute, în funcție de gramaj și gradul de încărcare al cuptorului. În cazul coacerii în cuptor static, se recomandă coacerea cu trapa deschisă.