Suport tehnologic garantat pe tot parcursul colaborării
Livrare rapidă în Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei
Gama de produse Premium și exclusive
Premix PAIN AU LAIT PAK
- Prezentare generală
- Descriere
- Este ușor de utilizat
- 100% produs natural
- Conținutul de proteine animală (zer, ou praf, lapte praf) conferă gust și aromă plăcută
- Produsul are textură ușoară, miez pufos, coajă rumenă și elastică
Recomandare de utilizare: 30kg Pain au lait la 100kg de făină
Ingrediente | Cantitate (kg) |
făină albă de grâu 650 | 100 |
premix Pain au lait | 30 |
drojdie proaspătă Pakmaya | 3 |
margarină | 10 |
apă* | 55 |
*în funcție de capacitatea de hidratare a făinii.
Mod de lucru:
Se mixeaza toate ingredientele, cu exceptia margarinei, 4 minute la viteza mica si 6-8 minute la viteza mare a malaxorului. Margarina se temperază și se adaugă în ultimele 3-4 minute de malaxare la viteza a II-a.
Odihna: 15-20 min.
Divizare
Modelare finală
Dospire: 35-40 minute, la 35° C, 80% umiditate relativă a aerului.
Coacere: 12-15 minute la 200-220 °C, în cuptor cu ventilatie/rotativ (timpul și durata de coacere diferă in funcție de tipul de cuptor, gradul de incarcare, gramajul produselor, etc).